Jäkla pollen...

Det tråkiga med den underbara våren är att jag är allergisk mot pollen och i år har den yttrat sig på ett nytt sätt...svullen på ögonlocken och under...haha ...jag ser inte klok ut...får ursäkta mig hela tiden...känsliga tittare varnas...haha...detta var i morsesDet ömmar, svider,kliar,torrt och är rött...fyfaen vad vacker jag är ;)

Jag trycker i mig tabletter men blir det värre får nog farbror dr titta på mig


Kommentarer
Postat av: Therese

asg

precis så såg jag oxå ut ju! Fast du såg liiiite värre ut än mig;)

Tack för ett bra pass idag:)

2010-05-05 @ 22:17:54
URL: http://www.teziz82.bloggsida.se
Postat av: lotta

oooooooooooo är det du känner inte igen dig det finns ett vaccin mot sådan allergi men det är inte alla landsting som prioriterar detta för det är en kostnadsfråga. cortisonspruta har hjälpt sofie väldans men då får man strida för detta den ska tas i typ feb o du är ju så gammal berta så dessa biverkningar dom kommer rada upp har nada betydelse

2010-05-06 @ 20:27:27
Postat av: Maloo

Sån ser jag ut för jämnan nu för tin, men det har nog mer att göra med tidiga mornar på tåg, låååånga dagar i Göteborg och sjuttontusen sidor böcker att läsa när man kommer hem. Fast jag brukar maskera med foundation och maskara och låtsas som jag har botox under ögonen...närå, skämt åsido...stackars dig. Pollen är inte att leka med. Du får va rädd om dig. Kramar.

2010-05-13 @ 10:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0