På rätt väg
Ska kanske börja med vad jag brukar äta
Halva tallriken kalla grönsaker och 25% varma sen resterande 25 % proteiner...fast idag sitter Herr Ågren på min axel så det blev vegetariska biffar och en klick oliv cream ...mums...tänk att så nyttigt kan vara så gott...jag äter nästan aldrig kolhydrater...möjligtvis det finska surdegsbrödet , Rallarhalvor, det går under namnet "Barkbrödet " här hemma ...tar jag pasta är det fullkorn och bara en liten hög...som sagt mår jag väldans bra i min mage av denna mat och håller vikten ...ska ju i bikinin i sommar tänkte jag.
Halva tallriken kalla grönsaker och 25% varma sen resterande 25 % proteiner...fast idag sitter Herr Ågren på min axel så det blev vegetariska biffar och en klick oliv cream ...mums...tänk att så nyttigt kan vara så gott...jag äter nästan aldrig kolhydrater...möjligtvis det finska surdegsbrödet , Rallarhalvor, det går under namnet "Barkbrödet " här hemma ...tar jag pasta är det fullkorn och bara en liten hög...som sagt mår jag väldans bra i min mage av denna mat och håller vikten ...ska ju i bikinin i sommar tänkte jag.
Kommentarer
Trackback