Ett gott vårtecken

I lördags var det dax för den första rabarberpajen...



* rabarber i botten skalade och i cm bitar
* smält 150 g smör i en kastrull
* blanda i 2 dl havregryn, 2 dl mjöl, 2 dl socker, ½ dl sirap,½ dl grädde och ½ tsk bakpulver, rör i hop
* klicka över rabarberna
* gräddda i 175 grader i ca 30 min och tills det är gyllenbrunt

Jag gjorde en "nyttigare " variant på dinkelmjöl,sojamjöl och råsocker

Denna paj är lätt att göra och blir knäckig och supergod...

Kommentarer
Postat av: Catarina

Bakade också vårens första rabarberpaj igår, mums !

2010-05-16 @ 18:09:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0