Ett gott vårtecken
I lördags var det dax för den första rabarberpajen...
* rabarber i botten skalade och i cm bitar
* smält 150 g smör i en kastrull
* blanda i 2 dl havregryn, 2 dl mjöl, 2 dl socker, ½ dl sirap,½ dl grädde och ½ tsk bakpulver, rör i hop
* klicka över rabarberna
* gräddda i 175 grader i ca 30 min och tills det är gyllenbrunt
Jag gjorde en "nyttigare " variant på dinkelmjöl,sojamjöl och råsocker
Denna paj är lätt att göra och blir knäckig och supergod...
* rabarber i botten skalade och i cm bitar
* smält 150 g smör i en kastrull
* blanda i 2 dl havregryn, 2 dl mjöl, 2 dl socker, ½ dl sirap,½ dl grädde och ½ tsk bakpulver, rör i hop
* klicka över rabarberna
* gräddda i 175 grader i ca 30 min och tills det är gyllenbrunt
Jag gjorde en "nyttigare " variant på dinkelmjöl,sojamjöl och råsocker
Denna paj är lätt att göra och blir knäckig och supergod...
Kommentarer
Postat av: Catarina
Bakade också vårens första rabarberpaj igår, mums !
Trackback